Pojdi na glavno vsebino

Splošni pogoji uporabe

Vsebine, objavljene na tem spletnem mestu, je dovoljeno reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer morajo biti navedeni podatki o avtorskih pravicah in se ne smejo objavljati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja ustanovitelja portala.

Po svojih najboljših močeh se trudimo, da objavljamo le prave in posodobljene podatke, vendar ne moremo zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih informacij. Prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe podatkov, objavljenih na tem spletnem mestu, ali začasnega nedelovanja spletnega mesta.

Naročniško uporabniško ime

Naročniško uporabniško ime in geslo (odslej: uporabniško ime) za dostop do objavljenih vsebin pridobite s plačilom izbrane naročnine.

Vsako uporabniško ime je osebno in ga lahko uporablja le ena oseba. Posredovanje uporabniškega imena tretjim osebam ni dovoljeno. V primeru utemeljenega suma, da uporabniško ime uporablja več oseb, bomo naročnika opozorili na zlorabo in zamenjali njegovo geslo. Novo geslo bo posredovano na elektronski naslov, ki ga prejmemo ob naročilu. V primeru ponovnih kršitev si pridržujemo pravico do ukinitve uporabniškega imena brez vračila naročnine.

Za vse aktivnosti, opravljene z njegovim uporabniškim imenom, je odgovoren naročnik.

Naročnina

Naročnina velja za obdobje enega leta od dneva aktiviranja uporabniškega imena.

Najkasneje 15 dni pred potekom boste po elektronski pošti prejeli obvestilo in predračun za podaljšanje naročnine.

Če predračun ne bo plačan, se uporabniško ime deaktivira.

Plačane naročnine v nobenem primeru ne vračamo.

Varovanje zasebnosti

Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev našega spletnega mesta zelo pomembna. Zato so vsi podatki, ki jih pridobimo na tem spletnem mestu, obravnavani v skladu s politiko zasebnosti.

Pridružujemo si pravico do spremembe vseh podatkov, ki so objavljeni na tem spletnem mestu.

S plačilom naročnine uporabnik potrjuje, da sprejema navedene pogoje uporabe tega spletnega mesta in z njimi soglaša.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...